За нас

За нас

Формирање на БАМ академија за слатки производи


БАМ академија за слатки производи е создадена во соработка со онлајн продавница BAMchocolate (Mojačokolada.si). Првиот клик на онлајн продавницата се случи во 2013 година, кога примарна активност беше продажба на чоколади и чоколадни производи.. На полиците преку Интернет се покрај чоколадните производи на реномирани брендови, тие полека го добиваат своето место исто така и производи со сопствен бренд. БАМ производи за печење беа создадени со намера внесување на врвни чоколади и други производи за печење во домашните домаќинства. Поради зголемената побарувачка за производи за печење, на бренд БАМ го презема водството и на тој начин станува главен играч во онлајн продавницата.


Кои сме ние?


Може да се каже дека сме мал, млад, позитивен и опуштен тим. Ние сме, но не сме. Секоја година растеме како компанија, како онлајн продавница, како тим, како семејство. Тим од десет чокохоличари се грижи полиците на Интернет да бидат секогаш полни со нови in веќе постоечки производи. Ние се обидуваме да ги споделиме со вас новините во светот на чоколадата  преку наша онлине страница и социална омрежја. Ние ви помагаме да се осигурате дека вашите нарачки се испорачуваат на време во последен момент. Но, бидејќи не сакаме да заспиеме на нашите ловорики, нашите состави од чоколадо се претвораат во долги разговори за тоа какви ќе бидат следните работи што ќе ви ги покажеме. Една од идеите беше онлајн курсеви со модерни техники за подготовка на десерти. И така & nbsp; сега имате многу курсеви за многу теми, каде што различни слаткари & nbsp; сакаат да споделат & nbsp; колку од своето знаење со вас.


Кои се слаткарите?


Онлајн БАМ слаткари академија водена од внимателно избрани и врвни даватели на разни слатки техники. Поради широчина на теми за слатки производи, поканивме да учествуваат различни слаткари, кои ќе ве земат од разни техники спремање на благи производи, декорации и прелива торт, до основе, основ правења слатких работи. Санди Планиншек е млад слаткар кој ќе ни покаже основа за правење на сладки производи, Ева Клинц ќе сподели со нас пример на декорации и преливање на торти со Кими Зупанчич сепак, тие ќе ги подготват најубавите и малку поинакви Cakepopse & Popsicle. Меѓутоа, бидејќи новостекнатото знаење никогаш не е доволно, вашата работа едноставно не може да заврши само со една тема. Тука следете ги сите новости и претстојната е-содржина и бидете меѓу првите што ќе ги примат сите слатки вести.