Kimi Zupančič

Страстена уметничка за слатки

Страствена слаткарка почнала да пече десерти како дете. Мирис на цимет и ореви секогаш ја враќа во светот на носталгијата, а таа како мало девојче со нејзината баба заедно подготвуваат торта со јаболка. Таа сега има своја компанија каде што подготвува ладно угостителство, подготвува десерти по нарачка, додека нејзината најголема радост е пренесување на нејзиното знаење.


"Знаете, чоколадо е за мене како Божица меѓу состојките ... Одлично оди и со слатки и солени јадења."25

ПРЕДАВАЊА ПО ГОДИНА

4+

ГОДИНИ ИСКУСТВА

2000

ДЕСЕРТЕРТИ ПО ГОДИНА

Наши задоволни корисници

БАМ Академија за слатки производи веќе воодушевува неколку слаткари. Прочитајте ги коментарите на корисници и споделете ги вашите со нас!

Благодарение на Кими Зупанчич и нејзините прекрасни комбинации на вкусови, чоколадната топка од изненадувања е еден од најпосакуваните десерти во нашиот дом. Локалните жители секогаш со нетрпение очекуваат што ќе ги изненади овој пат.

Сузана Ч.

Ева Клинц гордо може да се залага за престижната награда што ја доби за дизајнирање колачи. Содржина Декорацијата на тортата е совршено објаснета. Добро е што можам да ја преземам содржината повеќе пати, бидејќи само еднаш дефинитивно би било премалку!

Мојца Н.

Каква книга, овие дефинитивно не се обични книги за готвење. И слатки закуски и торти се многу добро опишани во своја област. Покрај лудите рецепти, најмногу ми се допаѓаат совети и трикови за печење, бидејќи не сте препуштени сами на себе, на интернет или на ваша фантазија.

Само К.

Зошто БАМ академија за слатки работи

БАМ Академијата за слатки производи ќе ве одведе во чоколадни свет на модерни техники за подготовка на десерти и ќе ги поттикне вашите новостекнати знаења со практични примери и предизвици. Современите техники за готвење ќе бидат достапни во секое време и достапни без оглед на време и простор.

  • Нови техники за подготовка на десерт
  • Достапно на сите уреди
  • За домашни готвачи и професионалци
  • Експерти во вашиот дом
  • Иновативни рецепти
  • Достапни 24 часа на ден

Најчесто поставувани прашања

Во вашиот кориснички профил можете да го најдете јазичето „Заработете 300 денари“. Се што треба да направиш е да го споделиш твое одлично корисничко искуство со твои пријатели. Кога пријателите ќе се регистрираат со твој код за активирање, тие добиваат кредит од 300 денари, за секое нивно купување ќе добиеш и ти 300 денари. Можеш да ја следиш твоја кредитна вредност во твој БАМ паричник и да ја користиш за купување на твое следно онлајн образование.

Линк со упатства за активирање на вашата корисничка сметка се добива по пошта. Можеш да пристапиш до избрана веб -содржина со правилно внесување на е -пошта и лозинка што ги користевте за купување и правилно внесување на кодот за активирање. Содржина се наоѓа во профил, под делот „Мои онлајн курсеви“.
Да, по завршувањето на сите предизвици, ќе се добие сертификат или потврда. Цертификат се добие откако сите предизвици ќе бидат означени како завршени. Сертификат означува завршување на купена онлајн содржина.
Повеќе прашања

Го сакате нашиот врвен рецепт?

Сакам рецепт за суфле од чоколадо со овошје