Urška Jerman

Слаткарка, авторка на е-книга

Уршка Јерман, која создава под името Cake O'Clock, била придружувана и инспирирана од десерти уште од мала. Ме инспирираше да ги направи мајка ми - секогаш гледав со фасцинација додека таа подготвуваше храна, воодушевена секогаш кога ќе учествував во процесот. Татко ми ќе ја покаже својата поддршка со ентузијазам вкусувајќи го она што го направив и купувајќи детски книги за готвење што ги чувам со голема грижа до денес. Овие книги ме натераа сама да направам хаос во кујната, потфат што со текот на годините стана моја кариера во која сакам и уживам.

"Со надеж дека вие и вашите најблиски ќе уживате во рецептите, ви посакувам успешно и забавно печење!"

Уршка Јерман, слаткарка

Наши задоволни корисници

БАМ Академија за слатки производи веќе воодушевува неколку слаткари. Прочитајте ги коментарите на корисници и споделете ги вашите со нас!

Одлично, можам да пристапувам до содржина на кој било уред. Најдобро од се е сепак, содржина да е подготвена на таков начин што се чувствувам како мајстори - слаткари да се навистина кај мене дома.

Блаж М.

Ева Клинц гордо може да се залага за престижната награда што ја доби за дизајнирање колачи. Содржина Декорацијата на тортата е совршено објаснета. Добро е што можам да ја преземам содржината повеќе пати, бидејќи само еднаш дефинитивно би било премалку!

Мојца Н.

Кај нас дома ги сакаме торти и други слатки работи. Мило ми е што Кими Зупанчич ги сподели со мене своите искуства и примери од практика. Готовите производи се толку добри што нашите комшии нас не посетуваат почесто.

Наташа М.

Зошто БАМ академија за слатки работи

БАМ Академијата за слатки производи ќе ве одведе во чоколадни свет на модерни техники за подготовка на десерти и ќе ги поттикне вашите новостекнати знаења со практични примери и предизвици. Современите техники за готвење ќе бидат достапни во секое време и достапни без оглед на време и простор.

  • Нови техники за подготовка на десерт
  • Достапно на сите уреди
  • За домашни готвачи и професионалци
  • Експерти во вашиот дом
  • Иновативни рецепти
  • Достапни 24 часа на ден

Најчесто поставувани прашања

Во вашиот кориснички профил можете да го најдете јазичето „Заработете 300 денари“. Се што треба да направиш е да го споделиш твое одлично корисничко искуство со твои пријатели. Кога пријателите ќе се регистрираат со твој код за активирање, тие добиваат кредит од 300 денари, за секое нивно купување ќе добиеш и ти 300 денари. Можеш да ја следиш твоја кредитна вредност во твој БАМ паричник и да ја користиш за купување на твое следно онлајн образование.

Линк со упатства за активирање на вашата корисничка сметка се добива по пошта. Можеш да пристапиш до избрана веб -содржина со правилно внесување на е -пошта и лозинка што ги користевте за купување и правилно внесување на кодот за активирање. Содржина се наоѓа во профил, под делот „Мои онлајн курсеви“.
Да, по завршувањето на сите предизвици, ќе се добие сертификат или потврда. Цертификат се добие откако сите предизвици ќе бидат означени како завршени. Сертификат означува завршување на купена онлајн содржина.
Повеќе прашања

Го сакате нашиот врвен рецепт?

Сакам рецепт за суфле од чоколадо со овошје