Е-книги

Е-книги

Наши задоволни корисници

БАМ Академија за слатки производи веќе воодушевува неколку слаткари. Прочитајте ги коментарите на корисници и споделете ги вашите со нас!

Кај нас дома ги сакаме торти и други слатки работи. Мило ми е што Кими Зупанчич ги сподели со мене своите искуства и примери од практика. Готовите производи се толку добри што нашите комшии нас не посетуваат почесто.

Наташа М.

Каква книга, овие дефинитивно не се обични книги за готвење. И слатки закуски и торти се многу добро опишани во своја област. Покрај лудите рецепти, најмногу ми се допаѓаат совети и трикови за печење, бидејќи не сте препуштени сами на себе, на интернет или на ваша фантазија.

Само К.

Аспирантниот слаткар Санди Планиншек е вистински уметник. Негови десерти во облик на овошје се одлични, драго ми е што подготви тема за основите на слаткарство.

Метка К.