Eva Klinc

( 35 мислења) 1421 /

Декорација на торти

 • Завиткување и премазување на колачи
 • Трикови и совети за украсување десерти
 • Подготовки на шеќерна маса што брзо се суши
 • Подготовка на 3Д торти
 • Подготовка на свадбена торта од 3 нивоа
 • Подготовка на чоколадни украси
 • Правилно калење на чоколадо
 • Подготовка на декорација за фигура од цртан филм Елса

Која е Ева Клинц?

Ева Клинц е декораторка на торти. Нејзина специјалитетот се торти во човечка форма. Го започнуваш курсот со чист креативец кој сака да експериментира и учи нешто ново. Таа вели дека печењето слатки веќе било положено во нејзината лулка, бидејќи нејзината мајка веќе имала љубов кон печењето, и сите сестри на Ева внимателно ја следеле. Поддршката на почетокот на кариерата за слаткар и даваше нејзиниот татко во потесниот семеен круг, бидејќи тој ја поддржувал цело време и безусловно  икажуваал дека може да сонува. Со пријавување на конкурсот британско списание Cake Masters Magazine, е со своја креација - сино Neytiri, лик од филм Аватар, каде што е победи и со тоа докажа дека се е можно.

Зошто онлајн образование за декорација на торти?

Научи како да украсува колачи каде што е можно. Преку курсеви преку Интернет, литература што беше достапна на Интернет, преку училишта и преку Интернет. Таа се заљуби во учењето, во значењето на пренесување на знаењето, стана нејзината најголема мисија предавање знаење за сите што го посакуваат. Преку едукација преку Интернет, таа ќе ги сподели со вас сите стекнати знаења, најскриените трикови и совети кои ќе ја поедностават вашата подготовка за десерт, а потоа ќе останат во вашата дигитална фиока и ќе можете да ги користите во секое време. Проверете ја содржината на едукацијата преку Интернет, која ја спремила за вас Ева.


"Мое верување е дека се е можно и секое патување започнува на почетокот, ајде да одиме заедно. Ајде да се гледаме на другата страна."

Ева Клинц, декоратерка на торти

 • Видео презентација
 • 26.39 минути

  /

  "Да почнеме од почетокот. Откако ќе се избере рецептот за торта, тортата се полни со вашите омилени вкусови, треба да ја заштитиме од сушење и во исто време да направи да изгледа привлечно. Да бидам искрена, ова е моментот кога почнувам да уживам."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 90.2 минути

  /

  "Кога ја вадите масата од пакување, обично е доста напорно. Имате две опции, можете да го исечете на помали парчиња и да го месете секое парче посебно, сепак, можете да исечете поголемо парче и да го ставите во микробранова печка за кратко време."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 34.24 минути

  /

  "Сега кога ги знаеме сите овие маси, дозволете ми да ве запознаам со боите. живот без бои би бил многу здодевен, нели?"

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 16.23 минути

  /

  "Правилно калено чоколадо има убав сјај, особено ако го изладиме на мазна површина. Се топи на вистинската температура. Патем, малку за шега малку за вистината ... Чоколадо го создаде бог за човекот, бидејќи се топи точно на температурата на нашите усти."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 43 минути

  /

  "Правилно калено чоколадо има убав сјај, особено ако го изладиме на мазна површина. Се топи на вистинската температура. Патем, малку за шега малку за вистината ... Чоколадото треба да го создаде бог за човекот, бидејќи се топи точно на температурата на нашите усти."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 13.27 минути

  /

  "Повеќе што вежбаш подобар мајстор стануваш, колку повеќе обложени колачи, толку подобро ќе направите,  Ако ја извадиме најважната работа при завиткување, ова е дефинитивно мазна и рамна површина на тортата."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 28.02 минути

  /

  "Хартијата за јадење е многу чувствителна на влага ако ги ставите во фрижидер или на торта со прелив кој не е целосно зацврстен, или ако има многу влага во просторија, цвеќињата би се стопиле. Но, постои начин како да ги заштитите од влага."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 24.36 минути

  /

  "Сe уште сме кај цвеќињата ... и денес ви покажам како да ги направите од шеќерна маса - маса од гума."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 20.15 минути

  /

  "Денес ќе типокажам како да се подготви 2-катно торто со чоколадо, насликано со златна боја и маслена крема со изглед на бетон. Тука го користиме вашето ново знаење подготовка цвеќињ на гранчиња од хартија за јадење."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 36.04 минути

  /

  "Една од се попопуларните 3D фигурини на цртани ликови, Елса, исто така, може да се создаде во вашата кујна. Во овој курс ќе ве запознаам со техники и трикови. Совет: меѓу другите алатки ќе ти треба и стиропор."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 21.45 минути

  /

  "Како што веќе знаете, мојата страст се 3D торти и едвај чекам да ве запознаам и со овој свет. За почеток нешто едноставно, каде што екстремната прецизност не е важна и можете да си ја препуштите фантазијата."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

 • 37.03 минути

  /

  "Свадбената торта е огледало на свадбата. Покрај добриот вкус, мора да изгледа и добро. Во овој курс, ви кажувам како да направите конструкција и како да се справите со декорацијата 3-катна свадбена торта."

  Ева Клинц, декоратерка на торти

101,90 $

40.90 $

 • Завиткување и премазување на колачи
 • Трикови и совети за украсување десерти
 • Подготовки на шеќерна маса што брзо се суши
 • Подготовка на 3Д торти
 • Подготовка на свадбена торта од 3 нивоа
 • Подготовка на чоколадни украси
 • Правилно калење на чоколадо
 • Подготовка на декорација за фигура од цртан филм Елса

Која е Ева Клинц?

Ева Клинц е декораторка на торти. Нејзина специјалитетот се торти во човечка форма. Го започнуваш курсот со чист креативец кој сака да експериментира и учи нешто ново. Таа вели дека печењето слатки веќе било положено во нејзината лулка, бидејќи нејзината мајка веќе имала љубов кон печењето, и сите сестри на Ева внимателно ја следеле. Поддршката на почетокот на кариерата за слаткар и даваше нејзиниот татко во потесниот семеен круг, бидејќи тој ја поддржувал цело време и безусловно  икажуваал дека може да сонува. Со пријавување на конкурсот британско списание Cake Masters Magazine, е со своја креација - сино Neytiri, лик од филм Аватар, каде што е победи и со тоа докажа дека се е можно.

Зошто онлајн образование за декорација на торти?

Научи како да украсува колачи каде што е можно. Преку курсеви преку Интернет, литература што беше достапна на Интернет, преку училишта и преку Интернет. Таа се заљуби во учењето, во значењето на пренесување на знаењето, стана нејзината најголема мисија предавање знаење за сите што го посакуваат. Преку едукација преку Интернет, таа ќе ги сподели со вас сите стекнати знаења, најскриените трикови и совети кои ќе ја поедностават вашата подготовка за десерт, а потоа ќе останат во вашата дигитална фиока и ќе можете да ги користите во секое време. Проверете ја содржината на едукацијата преку Интернет, која ја спремила за вас Ева.


"Мое верување е дека се е можно и секое патување започнува на почетокот, ајде да одиме заедно. Ајде да се гледаме на другата страна."

Ева Клинц, декоратерка на торти

За авторот

Eva Klinc

Ева Клинц, која создава под името „Шеќерна кралица“, е декоратор на торта. Нејзината жестока желба е да го сподели своето искуство со правење на слатки со секој што го сака тоа. Таа моментално предава како наставничка по практика на слатки работи, каде што се влјуби во значењето на пренесување на знаењето. По враќањето од Австралија, каде што се роди место за нови соништа, таа додаде ново поглавје во нејзината визија: да се оттргне од рамките и да покаже нова професија која се уште не постои во Словенија; декоратор на торта.

„Убедена сум дека секој може да создаде свое слатко ремек-дело и со тоа да го подигне нивото на слатки работи на уште повисоко ниво. Мојата мисија е да го докажам тоа. "

Креации на корисници

Прегледи на корисници

4.94 од 5 sвезди (35 Рејтинг)
35 од 35 луѓето би го препорачале ова онлајн образование.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Тој даде рејтинг , 13.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 05.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 02.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 28.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 22.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 18.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 12.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 10.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 02.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 21.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 17.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 12.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 22.04.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 19.04.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 16.03.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 04.03.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 12.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 09.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 03.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 01.09.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“одличен курс”

Тој даде рејтинг Сања С., 09.04.2021

Одличен курс, научив многу. Сите комплименти за Ева.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 31.03.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 29.03.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Сакам повеќе;)”

Тој даде рејтинг Јана Ш., 29.03.2021

Ева е одлична! Толку добро објаснува. Објаснувањето и правење слатки производи многу добро и оди од рака, јас сум многу среќна што го избрав овој курс и едвај го чекам следниот! Мора да направите уште други курсови со неа! :)

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Одушевљен! :)”

Тој даде рејтинг Катја З., 23.03.2021

Би сакал само да кажам благодарам за сите совети. Сега многу работи се многу појасни. Ви благодарам!

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Браво!”

Тој даде рејтинг Методиј К., 22.03.2021

Браво, само така да се продолжи!

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Вистински мајстор!”

Тој даде рејтинг Сандра Ц., 18.03.2021

Многу убаво објаснување, ми се допаѓаат додадените рецепти. Ви благодариме за прекрасните онлајн курсеви. Се надевам дека ќе следуваат уште.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Извонредно!”

Тој даде рејтинг Санела Б., 15.03.2021

Ева е огромна учителка, нејзините објаснувања се едноставни, а таа е мирна и прецизна.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Супер :)”

Тој даде рејтинг Јања Б., 14.03.2021

Се беше супер!

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Многу поучно!”

Тој даде рејтинг Нина Ш., 13.03.2021

Многу поучно, многу ќе ми помогне да ги подигнам моите вештини за украсување на торта.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 12.03.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Одлично!”

Тој даде рејтинг Кармен А., 11.03.2021

Одлично, само така да се продолжи.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Добро!”

Тој даде рејтинг Катја К., 08.03.2021

Многу добри онлајн курсеви, повторно ќе се пријавам.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 05.03.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 28.02.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Најчесто поставувани прашања

Во вашиот кориснички профил можете да го најдете јазичето „Заработете 300 денари“. Се што треба да направиш е да го споделиш твое одлично корисничко искуство со твои пријатели. Кога пријателите ќе се регистрираат со твој код за активирање, тие добиваат кредит од 300 денари, за секое нивно купување ќе добиеш и ти 300 денари. Можеш да ја следиш твоја кредитна вредност во твој БАМ паричник и да ја користиш за купување на твое следно онлајн образование.

Линк со упатства за активирање на вашата корисничка сметка се добива по пошта. Можеш да пристапиш до избрана веб -содржина со правилно внесување на е -пошта и лозинка што ги користевте за купување и правилно внесување на кодот за активирање. Содржина се наоѓа во профил, под делот „Мои онлајн курсеви“.
Повеќе прашања

40.90 $