Kimi Zupančič

( 45 мислења) 5168 /

Чоколадно топче изненадувања

 • Подготовка на чоколадни украси
 • Правилно калење на чоколадо
 • Изработка на чоколадни топчиња
 • Декорација на магична топка изненадувања
 • Различни комбинации на вкусови
 • Трикови и совети за правење совршено чоколадно топче

Која е Кими Зупанчич?

Страсниа уметничка за слатки производи почна да пече десерти како дете. Мирисот на цимет и ореви секогаш ја води во свет на носталгија кога правеше пита со јаболка со својата баба како мало девојче. Има ќерка, кученце и одлично момче, со кои ја направија кујната, која е и нејзина канцеларија. Кими Зупанчич има своја компанија која подготвува десерти, ладно угостителство и работилници за правење на слатки производи.

Зошто онлајн образование за чоколадни топки изненадувања?

Чоколадно топче, кое крие изненадување, е возрасна верзија на јајцето Киндер. Кими ќе ви покаже како да направите совршено чоколадно топче. Во првиот сет на бесплатно онлајн образование ќе ве води низ две различни постапки за правилно калење на чоколадото, бидејќи само ова е клучно за чоколадното топче да изгледа најдобро. За време на едукација преку Интернет ќе ве предупреди на грешки за совладување на процесот на подготовка на топката што е можно поскоро. Таа, исто така, ќе сподели рецепти со вас и ќе ве покани на БАМ предизвик за слатки производи.

"Дали знаеш, дека овие прекрасни топки што обично ги набудуваме само во слики или во излози? Не е толку тешко, ќе те научам трикови како да направите совршено чоколадно топче."
Кими Зупанчиќ, страстена слаткарка

 • Видео презентација
 • 87.29 минути

  /

  "Чоколадото може да се ублажи на неколку начини, ќе претставам две што ми се најкорисни лично. Калењето е клучот за конечниот изглед на чоколадото."


  Кими Зупанчич, страстен уметник за слатки

 • 35.19 минути

  /

  "Ќе го наполниме топчето со вкусен крем од ванила и ќе го преливаме со топол сос од карамела."


  Кими Зупанчич, страстен уметник за слатки

 • 42.59 минути

  /

  "Сакаш какао и пена? Тогаш ова е нешто за вас!"


  Кими Зупанчич, страстен уметник за слатки

 • 50.53 минути

  /

  "Значи, веќе научивме неколку работи ... Но, се уште не е готово ... Ви претставувам уште една одлична комбинација! Чоколадна топка со карамела и кикирики!"

  Кими Зупанчич, страстен уметник за слатки

Бесплатно

Бесплатно

 • Подготовка на чоколадни украси
 • Правилно калење на чоколадо
 • Изработка на чоколадни топчиња
 • Декорација на магична топка изненадувања
 • Различни комбинации на вкусови
 • Трикови и совети за правење совршено чоколадно топче

Која е Кими Зупанчич?

Страсниа уметничка за слатки производи почна да пече десерти како дете. Мирисот на цимет и ореви секогаш ја води во свет на носталгија кога правеше пита со јаболка со својата баба како мало девојче. Има ќерка, кученце и одлично момче, со кои ја направија кујната, која е и нејзина канцеларија. Кими Зупанчич има своја компанија која подготвува десерти, ладно угостителство и работилници за правење на слатки производи.

Зошто онлајн образование за чоколадни топки изненадувања?

Чоколадно топче, кое крие изненадување, е возрасна верзија на јајцето Киндер. Кими ќе ви покаже како да направите совршено чоколадно топче. Во првиот сет на бесплатно онлајн образование ќе ве води низ две различни постапки за правилно калење на чоколадото, бидејќи само ова е клучно за чоколадното топче да изгледа најдобро. За време на едукација преку Интернет ќе ве предупреди на грешки за совладување на процесот на подготовка на топката што е можно поскоро. Таа, исто така, ќе сподели рецепти со вас и ќе ве покани на БАМ предизвик за слатки производи.

"Дали знаеш, дека овие прекрасни топки што обично ги набудуваме само во слики или во излози? Не е толку тешко, ќе те научам трикови како да направите совршено чоколадно топче."
Кими Зупанчиќ, страстена слаткарка

За авторот

Kimi Zupančič

Страствена слаткарка почнала да пече десерти како дете. Мирис на цимет и ореви секогаш ја враќа во светот на носталгијата, а таа како мало девојче со нејзината баба заедно подготвуваат торта со јаболка. Таа сега има своја компанија каде што подготвува ладно угостителство, подготвува десерти по нарачка, додека нејзината најголема радост е пренесување на нејзиното знаење.


"Знаете, чоколадо е за мене како Божица меѓу состојките ... Одлично оди и со слатки и солени јадења."Прегледи на корисници

5.00 од 5 sвезди (45 Рејтинг)
42 од 45 луѓето би го препорачале ова онлајн образование.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Тој даде рејтинг , 12.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 05.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 25.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 13.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 07.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 16.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 29.04.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 09.04.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 04.03.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 27.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 25.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 22.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 04.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 28.01.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 12.01.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 10.01.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 05.01.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 21.12.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 07.12.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 20.11.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 14.10.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 03.09.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 26.06.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 26.05.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 19.05.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 02.05.2021

“Научив многу нови работи.”

Тој даде рејтинг Наташа Л., 15.04.2021

Курсот е навистина одличен. Научив многу нови работи.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Продолжите така”

Тој даде рејтинг Јуре Ф., 10.04.2021

Само така да се продолжи, супер е.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Одличен курс :)”

Тој даде рејтинг Лаура Т., 07.04.2021

Одличен курс; одлично е што бројот на прегледи е неограничен :)

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Одличен курс!”

Тој даде рејтинг Мартина К., 23.03.2021

Ви благодариме што ги споделивте вашите креации со нас.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Одушевљена!”

Тој даде рејтинг Ања В., 21.03.2021

Бев импресиониран од курсот! Содржината беше многу добро претставена.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Многу интересно!”

Тој даде рејтинг Александра Г., 19.03.2021

Многу добар курс!

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Одлична презентација.”

Тој даде рејтинг Маја Ј., 19.03.2021

Одлична презентација, одлични мајстори.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Супер!”

Тој даде рејтинг Вања К., 17.03.2021

Едвај чекам да почнам да создавам и печем слатки производи.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Уживав!”

Тој даде рејтинг Петер К., 16.03.2021

Објаснето на многу разбирлив начин и многу илустративно. Уживав во курсот.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Многу интересно!”

Тој даде рејтинг Сара Л., 14.03.2021

Курсот беше многу интересен.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Добра содржина!”

Тој даде рејтинг Едита Ф., 14.03.2021

Ми се допаѓа што мајсторите за слатки производи навистина го објаснуваат процесот на подготовка и не забораваат ниту на најмалите детали.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Интересна содржина!”

Тој даде рејтинг Нивес П., 14.03.2021

Многу интересни содржини, но според мене треба да бидат малку пократки.

“Точно објаснување!”

Тој даде рејтинг Леа М., 13.03.2021

Беше одлично, се беше детално објаснето.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Одлични совети.”

Тој даде рејтинг Марјетка З., 13.03.2021

Одлични совети!

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Тие споделувааттрикови за слатки производи :)”

Тој даде рејтинг Ана-Марија Ш., 12.03.2021

Тие споделуваат и трикови со кои сè уште не сте запознаени.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Извонредно!”

Тој даде рејтинг Инес Ј., 11.03.2021

Одличен уметник! :)

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Одличен курс!”

Тој даде рејтинг Кармен А., 11.03.2021

Сакам повеќе курсеви.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Илустративна презентација”

Тој даде рејтинг Мартина С., 10.03.2021

Презентацијата беше уредна, темелна, логична и едноставна.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Супер :)”

Тој даде рејтинг Катја К., 10.03.2021

Прекрасен курс. :)

Најчесто поставувани прашања

Во вашиот кориснички профил можете да го најдете јазичето „Заработете 300 денари“. Се што треба да направиш е да го споделиш твое одлично корисничко искуство со твои пријатели. Кога пријателите ќе се регистрираат со твој код за активирање, тие добиваат кредит од 300 денари, за секое нивно купување ќе добиеш и ти 300 денари. Можеш да ја следиш твоја кредитна вредност во твој БАМ паричник и да ја користиш за купување на твое следно онлајн образование.

Линк со упатства за активирање на вашата корисничка сметка се добива по пошта. Можеш да пристапиш до избрана веб -содржина со правилно внесување на е -пошта и лозинка што ги користевте за купување и правилно внесување на кодот за активирање. Содржина се наоѓа во профил, под делот „Мои онлајн курсеви“.
Повеќе прашања

Бесплатно