Gorazd Potočnik

( 20 мислења) 467 /

 • Комбинации на различни вкусови и структури

 • Видео презентација
 • 20.08 минути

  /

 • 8.02 минути

  /

 • 32.13 минути

  /

28,90 $

18.90 $

 • Комбинации на различни вкусови и структури

За авторот

Gorazd Potočnik

Прегледи на корисници

5.00 од 5 sвезди (20 Рејтинг)
20 од 20 луѓето би го препорачале ова онлајн образование.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Тој даде рејтинг , 23.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 20.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 16.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 05.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 01.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 23.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 18.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 02.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 28.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 13.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 10.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 07.04.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 30.03.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 13.03.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 19.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 09.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 02.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 17.01.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 15.01.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 04.01.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Најчесто поставувани прашања

Во вашиот кориснички профил можете да го најдете јазичето „Заработете 300 денари“. Се што треба да направиш е да го споделиш твое одлично корисничко искуство со твои пријатели. Кога пријателите ќе се регистрираат со твој код за активирање, тие добиваат кредит од 300 денари, за секое нивно купување ќе добиеш и ти 300 денари. Можеш да ја следиш твоја кредитна вредност во твој БАМ паричник и да ја користиш за купување на твое следно онлајн образование.

Линк со упатства за активирање на вашата корисничка сметка се добива по пошта. Можеш да пристапиш до избрана веб -содржина со правилно внесување на е -пошта и лозинка што ги користевте за купување и правилно внесување на кодот за активирање. Содржина се наоѓа во профил, под делот „Мои онлајн курсеви“.
Повеќе прашања

18.90 $