Sandi Planinšek

( 25 мислења) 593 /

Моно торти

 • Различни комбинации на вкусови и структури
 • Трикови и совети за правење моно торти
 • Подготовка на моно торти во облик на овошје
 • Декорација на моно торти
 • Подготовка на моно десерти
 • Подготовки за разни глазури

Кој е Санди Планиншек?

е е залудно да се каже дека слаткарството е еден вид уметност. Санди Планиншек е по изобразби готвач и страстен слаткар по срце. Младиот и аспирантен слаткар сака да подготвува десерти според ликот на овошје, а во моментов работи со свој стил на десерти во реномиран ресторан. Неговата витрина за десерти потсетува на свежо собрана есенска култура од зрели круши do собрани лешници. Најмногу се гордее со десертот во форма на лешник, бидејќи вели дека е технички најбаран.

Зошто онлајн образование за моно торти?

Моно торти се слатки каде креативноста и имагинацијата немаат граници. Игра без граници со облици, вкусови и последно, но не и најмалку важно, техниките за подготовка можат да предизвикаат кошница полна со круши и вистински ентузијазам на пријателите. Кој кажува дека торта требада биде круг? Санди те воведе низ подготовка на моно торти во облик на овошје и моно сладки производи како што се Raffaello и Ferrero Rocher. Со тебе сподели тајна од подготовка на мазни креми, сочни пиреа и светкасти глазури. Тој ќе открие и некои трики, кои ќе ти помогнат во подготовка на моно торти и за спремање такви торти многу разни алатки нема да има потреба. Крајниот резултат, сепак, ќе биде зачудувачки. 

"Ќе ви ги откријам тајните за тоа како можете да подготвите прекрасни десерти од еден дел дома, без скапи прибор."


Санди Планиншек, слаткар


 • Видео презентација
 • 24.37 минути

  /

  ''Јагодата, обложена со глазура од nappage, има многу посебен сјај. Се служи на чоколадо, можете брзо да го замените со вистинскиот.''

  Санди Планиншек, слаткарски мајстор

 • 25.13 минути

  /

  'Лушпите и семкитеод круши со малку јадро заедно ќе готвиме, со што ќе го нагласиме вкусот на крушите што навистина го сакаме во оваа моно торта.''

  Санди Планиншек, слаткарски мајстор

 • 34.26 минути

  /

  ''Пред глазура лешникот треба да биде навистина добро изладен за да остане на дрвеното стапче и да не падне за време на глазирање.''

  Санди Планиншек, слаткарски мајстор

 • 10.11 минути

  /

  ''Raffaello топче загреј со раце за да стане малку леплива. Ова ќе го направи вафел полесно да се држи за топче.''


  Санди Планиншек, слаткарски мајстор

 • 9.15 минути

  /

  ''За да завршиме, ќе го покриеме нашиот Роше со златно хартијо за јадење за да изгледа како што е во кутија во продавница.''

  Санди Планиншек, слаткарски мајстор

28,90 $

23.90 $

 • Различни комбинации на вкусови и структури
 • Трикови и совети за правење моно торти
 • Подготовка на моно торти во облик на овошје
 • Декорација на моно торти
 • Подготовка на моно десерти
 • Подготовки за разни глазури

Кој е Санди Планиншек?

е е залудно да се каже дека слаткарството е еден вид уметност. Санди Планиншек е по изобразби готвач и страстен слаткар по срце. Младиот и аспирантен слаткар сака да подготвува десерти според ликот на овошје, а во моментов работи со свој стил на десерти во реномиран ресторан. Неговата витрина за десерти потсетува на свежо собрана есенска култура од зрели круши do собрани лешници. Најмногу се гордее со десертот во форма на лешник, бидејќи вели дека е технички најбаран.

Зошто онлајн образование за моно торти?

Моно торти се слатки каде креативноста и имагинацијата немаат граници. Игра без граници со облици, вкусови и последно, но не и најмалку важно, техниките за подготовка можат да предизвикаат кошница полна со круши и вистински ентузијазам на пријателите. Кој кажува дека торта требада биде круг? Санди те воведе низ подготовка на моно торти во облик на овошје и моно сладки производи како што се Raffaello и Ferrero Rocher. Со тебе сподели тајна од подготовка на мазни креми, сочни пиреа и светкасти глазури. Тој ќе открие и некои трики, кои ќе ти помогнат во подготовка на моно торти и за спремање такви торти многу разни алатки нема да има потреба. Крајниот резултат, сепак, ќе биде зачудувачки. 

"Ќе ви ги откријам тајните за тоа како можете да подготвите прекрасни десерти од еден дел дома, без скапи прибор."


Санди Планиншек, слаткар


За авторот

Sandi Planinšek

Санди Планиншек е готвач по образование и страстен готвач за пециво од срце. Неговата креација е испреплетена со професијата готвач, бидејќи ги знае својствата на сите состојки, нивните предности и недостатоци, така што точно знае кога, како и во кој сооднос да ги користи основните состојки за да ги направи вашите десерти уште подобри. Млад и аспирантен слаткар е полн со трикови, тајни и практични примери за модерна подготовка на десерт.

"Сакам да правам десерти во форма на овошје. Од сите десерти што сум ги создал или пробал досега, најмногу ми се допаѓа лешник.Технички најбарана, но визуелната слика се разликува од другите."

Прегледи на корисници

4.96 од 5 sвезди (25 Рејтинг)
25 од 25 луѓето би го препорачале ова онлајн образование.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Тој даде рејтинг , 12.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 04.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 30.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 26.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 14.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 07.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 22.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 06.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 17.04.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 09.04.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 20.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 02.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 22.12.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 18.12.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 13.12.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 12.10.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 17.09.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 14.07.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 27.06.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Вежбање те прави да станеш мајстор”

Тој даде рејтинг Манца О., 12.04.2021

Сега и јас имам еден прекрасен десерт од едно спратна торта за да ја покажам. Вистина е, повеќе правиш подобар стануваш! Ви благодарам за сите совети.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 11.04.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Актуелни и интересни теми”

Тој даде рејтинг Сања Г., 11.04.2021

Одлични теми. Мило ми е што имав шанса да се обидам да направам десерти кои се малку поинакви.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Лесно за подготовка и едноставни состојки”

Тој даде рејтинг Дора З., 07.04.2021

Презентираните колачи на еден спрат се лесни, но одземаат многу време бидејќи филот мора да се излади, што е сосема разбирливо. А неизвесноста се зголемува уште повеќе. Тоа е одлично!

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Нешто посебно!”

Тој даде рејтинг Катја К., 06.04.2021

Изборот на десерти во една порција беше многу интересен, тие беа одлично претставени и приборот што се користи е достапен.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Остана само празна чинија”

Тој даде рејтинг Јуре С., 06.04.2021

Ги направив Рафаело и Фереро Рошер за моето семејство. На крајот не остана ни трошка, ќе ја изедеа и чинијата ако можеа. Едвај ги чекаат на торти со еден степен во форма на овошје, а не можам ниту јас. Одлични курсеви!

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Најчесто поставувани прашања

Во вашиот кориснички профил можете да го најдете јазичето „Заработете 300 денари“. Се што треба да направиш е да го споделиш твое одлично корисничко искуство со твои пријатели. Кога пријателите ќе се регистрираат со твој код за активирање, тие добиваат кредит од 300 денари, за секое нивно купување ќе добиеш и ти 300 денари. Можеш да ја следиш твоја кредитна вредност во твој БАМ паричник и да ја користиш за купување на твое следно онлајн образование.

Линк со упатства за активирање на вашата корисничка сметка се добива по пошта. Можеш да пристапиш до избрана веб -содржина со правилно внесување на е -пошта и лозинка што ги користевте за купување и правилно внесување на кодот за активирање. Содржина се наоѓа во профил, под делот „Мои онлајн курсеви“.
Повеќе прашања

23.90 $