BAM ACADEMY

( 24 мислења) 322 /

Онлајн едукативен пакет за слатки производи + БЕСПЛАТНА е-книга: ТОРТИ

 • Трикови и совети за правење колачи
 • Завиткување и премазување на колачи
 • Трикови и совети за украсување десерти
 • Облекување десерти во шеќерна маса
 • Трикови и совети за напредни украси за десерти
 • Подготовка на чоколадни украси
 • Подготовка на декорација за фигура од цртан филм Елса
 • Современи техники за подготовка на десерт
 • Основи на инсерти од крем и овошје
 • Разноврстна подготовка на бисквити
 • Различни комбинации на вкусови и структури
 • Украсување торти на стапчиња
 • Правилно калење на чоколадо
 • Трикови и совети за правење десерти во тегли

Кои се главни мајстори во правење на слатки производи?

БАМ академија ги собира слаткарите мајстори на модерни техники за подготовка на десерти, украси и други теми за слатки производи. Санди Планиншек најмногу сака да создава десерти во облик на овошје, Ева Клинц се истакнува во правењето неверојатни торти во облик на луѓе, а заедно со Кими Зупанчич ќе ве инспирира креација до ниво на ново продајне подготовке на слатки производи. Сите заедно тие имаат нешто заедничко. Тие ја споделуваат радоста да го пренесат своето знаење, трикови и совети. Со радост ќе споделат во онлајн образование БАМ академија за слатки производи.

Зошто онлајн пакет за едукација за слатки производи?

Постојат различни слаткарски мајстори со кои можете да ги откриете и надградите најскриените точки на вашиот креативен талент. Санди Планиншек ти представува основи на слатки производи и главните состојки, без кои нема добри десерти. Објасни ти ги нивните својства, прикаже ги во различни структури и објасни како да ги користите за да ги подготвите вашите следни слатки производи за кои веќе нема да биде прашање како ама загарантиран напредок. Тој, исто така, го споделува своето знаење преку онлајн образование моно торти или овошни торти. Продолжуваш со Ева Клинц, која ќе ве запознава со техники за украсување на торта и ве води низ светот на фондан, чоколадни обвивки и открива трикови со кои вашите колачи или други десерти ќе изгледаат зачудувачки. Кими Зупанчич ќе ве приближи до модерни колачи, торти и  чоколади на стапчиња или Cakepops и Popsicles и ја претстави подготовката на чоколадно топче изненадување. Вашето знаење за слатки производи ќе се надополни, а вашето новостекнато знаење ќе биде поддржано со практични примери или БАМ предизвици, кои мајсторите ги подготвија на крајот од секој сет на онлајн образование. Ако ќе наидете на пречка во предизвикот, имате можност да поставите прашање на кое секој од слаткарските уметници со задоволство ќе ви одговорат. Овој пат, ќе го додадеме на вашето онлајн образование БЕСПЛАТНО е-книго: Торта, каде што ќе имаш 50 разни рецепти за торта. Љубителите на овошје ќе бидат воодушевени од рецептите за правење овошни колачи во главната улога, а чокохоличарите чекаат рецепти за чоколадно чоколадни колачи како што е Сахер. Подготовката за прославата нека не биде повеќе стресна, туку забавна.


"Верувам дека упорноста и практиката се поважни за успех отколку само талентот."

Ева Клинц, декоратерка на торти • Видео презентација
 • Како и секој слаткар, без разлика дали сте меѓу оние што ги создаваат своите десерти само дома и за своите најблиски, или меѓу оние што веќе ја подигнале домашната креација еден чекор погоре, без сомнение е неопходно да се знаат основните техники на слатки производи. Санди ќе ги сподели основите на слаткарството со вас, па ќе го прошетате курсот од својствата на основните состојки до рецептот за вкусна чоколадна торта.

  Повеќе информации
 • Научи како да ги украсуваш колачи каде што е можно. Преку онлајн курсеви, литература што беше достапна на Интернет, преку училишта преку Интернет. Таа се заљуби во учењето, со значењето на пренесување знаење, нејзината најголема мисија стана да се пренесе знаење на сите што го сакаат. Во текот на курсот, таа ќе ги сподели со вас стекнатото знаење, најскриените трикови и совети кои ќе ја поедностават вашата подготовка за десерт, а потоа ќе останат во вашата дигитална фиока и ќе можете да ги користите во секое време. Проверете ја содржината за обука преку Интернет што Ева ја подготви за вас. Во секој дел, ќе најдете кратко резиме на онлајн образование за да ја направите содржината уште полесна за замислување.

  Повеќе информации
 • Се повеќе се попопуларни колачи на стапче кои се погодни за секоја пригода. Во последно време, на роденденски забави, тие ја засенија, па дури и ја заменија класична торта. Кими, која работи во работилница за слатки производи, бидејќи сака да го споделува своето знаење и искуство со другите, подготви кратка онлајн обука во соработка со БАМ академија за слатки производи, на која ќе сподели рецепти и совети за најдобрите колачи на стапче. Таа ќе ве запознае со комбинации од различни вкусови и заедно ќе ги совладате основите за дизајнирање на совршени топчиња за торта на стапче.

  Повеќе информации
 • Чоколадно топче, кое крие изненадување, е возрасна верзија на јајцето Киндер. Кими ќе ви покаже како да направите совршено чоколадно топче. Првиот сет на бесплатно онлајн образование ве води низ две различни постапки за правилно калење на чоколадото, бидејќи само оваа е клучна за чоколадната топка да изгледа најдобро. За време на обуката преку Интернет, постојано ќе ве предупредува за грешките за да го совладате процесот на подготовка на топката што е можно поскоро. Таа, исто така, ќе сподели рецепти со вас и ќе ве покани на БАМ предизвик за слатки производи.

  Повеќе информации
 • моно торти се десерт каде креативноста и имагинацијата немаат граници. Игра без граници со облици, вкусови и, последно, но не и најмалку важно, техниките за подготовка можат да предизвикаат кошница полна со круши и вистински ентузијазам на пријателите. Кој вели дека тортата треба да биде тркалезна? Санди ќе ве однесе преку подготовка на колачи со една порција во форма на овошни и моно-десерти како што се Рафаело и Роше. Тој ќе ги сподели со вас тајните за правење на мазни креми, сочни пиреа и светликави глазури. Исто така, ќе откриете неколку трикови што ќе ви помогнат да подготвите моно торти, без потреба од голем број различни алатки. Крајниот резултат, сепак, ќе биде зачудувачки.

  Повеќе информации
 • Во е-книгата ќе најдете вкупно 51 рецепт за правење бисквити од Линц, познати американски бисквити, десерти во тегли и други мали колачи како што се омлети од Похорје, убоди од пчели, мустаќи на дедо и други колачи. Подготовката за прославата нека не биде повеќе стресна, туку забавна.

  Повеќе информации
 • Во е-книгата ќе најдете 50 рецепти за различни колачи. Љубители на овошје ќе бидат воодушевени од рецепти за правење овошни колачи во главна улога, а чокохоличарите чекаат рецепти за чоколадно чоколадни колачи како што е Сахер. Подготовка за прослава нека не биде повеќе стресна, туку забавна.

  Повеќе информации

301,90 $

96.90 $

 • Трикови и совети за правење колачи
 • Завиткување и премазување на колачи
 • Трикови и совети за украсување десерти
 • Облекување десерти во шеќерна маса
 • Трикови и совети за напредни украси за десерти
 • Подготовка на чоколадни украси
 • Подготовка на декорација за фигура од цртан филм Елса
 • Современи техники за подготовка на десерт
 • Основи на инсерти од крем и овошје
 • Разноврстна подготовка на бисквити
 • Различни комбинации на вкусови и структури
 • Украсување торти на стапчиња
 • Правилно калење на чоколадо
 • Трикови и совети за правење десерти во тегли

Кои се главни мајстори во правење на слатки производи?

БАМ академија ги собира слаткарите мајстори на модерни техники за подготовка на десерти, украси и други теми за слатки производи. Санди Планиншек најмногу сака да создава десерти во облик на овошје, Ева Клинц се истакнува во правењето неверојатни торти во облик на луѓе, а заедно со Кими Зупанчич ќе ве инспирира креација до ниво на ново продајне подготовке на слатки производи. Сите заедно тие имаат нешто заедничко. Тие ја споделуваат радоста да го пренесат своето знаење, трикови и совети. Со радост ќе споделат во онлајн образование БАМ академија за слатки производи.

Зошто онлајн пакет за едукација за слатки производи?

Постојат различни слаткарски мајстори со кои можете да ги откриете и надградите најскриените точки на вашиот креативен талент. Санди Планиншек ти представува основи на слатки производи и главните состојки, без кои нема добри десерти. Објасни ти ги нивните својства, прикаже ги во различни структури и објасни како да ги користите за да ги подготвите вашите следни слатки производи за кои веќе нема да биде прашање како ама загарантиран напредок. Тој, исто така, го споделува своето знаење преку онлајн образование моно торти или овошни торти. Продолжуваш со Ева Клинц, која ќе ве запознава со техники за украсување на торта и ве води низ светот на фондан, чоколадни обвивки и открива трикови со кои вашите колачи или други десерти ќе изгледаат зачудувачки. Кими Зупанчич ќе ве приближи до модерни колачи, торти и  чоколади на стапчиња или Cakepops и Popsicles и ја претстави подготовката на чоколадно топче изненадување. Вашето знаење за слатки производи ќе се надополни, а вашето новостекнато знаење ќе биде поддржано со практични примери или БАМ предизвици, кои мајсторите ги подготвија на крајот од секој сет на онлајн образование. Ако ќе наидете на пречка во предизвикот, имате можност да поставите прашање на кое секој од слаткарските уметници со задоволство ќе ви одговорат. Овој пат, ќе го додадеме на вашето онлајн образование БЕСПЛАТНО е-книго: Торта, каде што ќе имаш 50 разни рецепти за торта. Љубителите на овошје ќе бидат воодушевени од рецептите за правење овошни колачи во главната улога, а чокохоличарите чекаат рецепти за чоколадно чоколадни колачи како што е Сахер. Подготовката за прославата нека не биде повеќе стресна, туку забавна.


"Верувам дека упорноста и практиката се поважни за успех отколку само талентот."

Ева Клинц, декоратерка на тортиПрегледи на корисници

5.00 од 5 sвезди (24 Рејтинг)
23 од 24 луѓето би го препорачале ова онлајн образование.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Тој даде рејтинг , 23.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 14.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 04.07.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 18.06.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 18.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 11.05.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 28.04.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 02.04.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 13.03.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 12.02.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 29.01.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 17.01.2022

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 10.12.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 16.10.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 07.10.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 08.09.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 16.08.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 30.07.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 09.07.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Тој даде рејтинг , 15.05.2021

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Сите работи на едно место.”

Тој даде рејтинг Себастјан С., 15.04.2021

Пакетот опфаќа основни и напредни техники за правење на слатки производи, а за шлаг на торта дознавате и за некои популарни модерни десерти.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Едно купување”

Тој даде рејтинг Кармен Т., 14.04.2021

Многу сум среќен што можам да ги купам сите курсеви со само еден клик.

“Добро купување”

Тој даде рејтинг Марија Б., 13.04.2021

Одлична идеја е да можете да ги купите сите курсеви одеднаш и да заштедите време при одлучувањето кој прво да го гледате.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

“Веќе се засладуваме.”

Тој даде рејтинг Горан С., 13.04.2021

Пакетот онлајн курсеви за правење на слатки производи е одлична идеја за подарок. Го подарив на мојата внука и таа беше многу воодушевена.

Онлајн образование препорачено за пријатели..

Најчесто поставувани прашања

Во вашиот кориснички профил можете да го најдете јазичето „Заработете 300 денари“. Се што треба да направиш е да го споделиш твое одлично корисничко искуство со твои пријатели. Кога пријателите ќе се регистрираат со твој код за активирање, тие добиваат кредит од 300 денари, за секое нивно купување ќе добиеш и ти 300 денари. Можеш да ја следиш твоја кредитна вредност во твој БАМ паричник и да ја користиш за купување на твое следно онлајн образование.

Линк со упатства за активирање на вашата корисничка сметка се добива по пошта. Можеш да пристапиш до избрана веб -содржина со правилно внесување на е -пошта и лозинка што ги користевте за купување и правилно внесување на кодот за активирање. Содржина се наоѓа во профил, под делот „Мои онлајн курсеви“.
Повеќе прашања

96.90 $