Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

Во вашиот кориснички профил можете да го најдете јазичето „Заработете 300 денари“. Се што треба да направиш е да го споделиш твое одлично корисничко искуство со твои пријатели. Кога пријателите ќе се регистрираат со твој код за активирање, тие добиваат кредит од 300 денари, за секое нивно купување ќе добиеш и ти 300 денари. Можеш да ја следиш твоја кредитна вредност во твој БАМ паричник и да ја користиш за купување на твое следно онлајн образование.

Линк со упатства за активирање на вашата корисничка сметка се добива по пошта. Можеш да пристапиш до избрана веб -содржина со правилно внесување на е -пошта и лозинка што ги користевте за купување и правилно внесување на кодот за активирање. Содржина се наоѓа во профил, под делот „Мои онлајн курсеви“.
Да, по завршувањето на сите предизвици, ќе се добие сертификат или потврда. Цертификат се добие откако сите предизвици ќе бидат означени како завршени. Сертификат означува завршување на купена онлајн содржина.

Цодржина останува отклучена во секое време и пристапот нема да биде одбиен. Можеш да пристапиш до содржина во секое време, бидејќи не зависи од тоа колку пати си ја презел и нема датум на истекување. :) 

За секој БАМ предизвик за слатки работи, можеш да додадеш само една фотографија или едно видео на јазичето „Твое ремек -дела“. Ако сакаш да споделиш повеќе фотографии, можеш да направиш видео со фотографии и да го споделиш со нас.

Можеш да ги видиш твои поднесени ремек -дела во корисничкиот профил под лекцијата за купената содржина каде што е поднесено ремек -делото. Со кликнување на табулаторот "Твои ремек -дела", можеш да пристапиш до галеријата со фотографии.


Содржината ќе се појави кога плаќањето ќе се обработи до крај. Плаќањата се обработуваат секојдневно до 15 часот. Ако плаќате со вашата кредитна картичка или PayPal, содржината ќе се појави веднаш. Во овој случај, можете да започнете веднаш по направена нарачка.


Секој БАМ предизвик за слатни работи е поврзан со неговата соодветна лекција. Нивната содржина зависи од сложеноста на предизвикот, што значи дека сите тие немаат исти упатства или структура. Во некои случаи, важно е финалниот производ да се направи со точна количина на состојки, во други, поважно е да се следи процесот. Предизвиците се исто така прилагодени на вашето ново стекнато знаење. Запомнете, можете да ја разгледате содржината повеќе пати. Ова може да ви помогне успешно да го завршите предизвикот.

Почетокот не е врзан за одредено време, можете да ја разгледате содржината по сопствено темпо и да ги прегледате курсевите онолку пати колку што сакате. Ако не можете да го следите курсот одеднаш и целосно, можете лесно да застанете и да продолжите кога ќе можете.

Бидејќи главната цел на Онлајн академијата е да ве научи на нови вештини, ние подготвивме јазиче за прашања и одговори за секоја лекција од купената содржина. Можете да го најдете јазичето во корисничкиот профил под секоја лекција. Таму можете да ги поставите вашите прашања, и ние ќе се потрудиме да дадеме одговори што е можно поскоро. Наши одговори може да ги најдеш во јазичето Прашања и Одговори; A.

Не, курсевите како целина и соодветните лекции се достапни само како целина. Содржината и курсевите се организирани по ред. Содржината на претходниот час е поврзана со следниот час. Тоа е како серија. :)

Состојките и прибор што ви се потребни за секоја лекција можете да ги видите директно во вашиот кориснички профил. Тие се наведени на табулаторот "Прибор". Во прилог на содржината, секоја лекција содржи и БАМ слатки предизвици. Состојките и приборот варираат во зависност од лекцијата и предизвикот, затоа не заборавај да провериш кој прибор ти е потребен пред да започнеш со секој дел од лекција.

Да, содржината преку Интернет на БАМ Академија слатки производи е поделена на различни лекции, но сите тие се поврзани со тема. Различни лекции се наведени во полето каде што можете да ја видите купена содржина.

Времетраењето на курсевите зависи од темата на купената содржина. Некои се пократки, додека оние со поголем предизвик, се разбира, се подолги. Времетраењето на секое поглавје е напишано веднаш до него, во полето каде што можете да ја видите содржината на избраната лекција. Со кликнување на индивидуална лекција, ќе се отвори дополнителен текст, вклучувајќи го и времетраењето на часот.Го сакате нашиот врвен рецепт?

Сакам рецепт за суфле од чоколадо со овошје